Zachte laagjes

Nog eens dank je wel voor alle steun die ik hier krijg 

We hebben zo juist onze ver weg zoon terug naar de luchthaven gebracht.  Dat mijn vader hem nog heeft kunnen zien dat voelt goed

Waarschijnlijk blijft het hier nog een paar dagen stil … Ik zie wel. Voor iedereen een fijn jaaruiteinde en al het goede voor het nieuwe jaar

 

met zachte laagjes

schommel ik je zijn

op het bankje van ik mis je 

zo vol van rouw 

maar intens dankbaar 

dat jij mijn vader 

ik je dochter ben

 

            ©  Merel

38 gedachten over “Zachte laagjes

 1. Ik dacht dat ook.. dat ik even geen behoefte zou hebben om te bloggen. Maar eigenlijk.. kwamen de logjes als vanzelf weer op gang.. had die uitlaatklep juist nodig. Misschien jij ook? Doe wat het beste voelt Merel.
  Groetjes.

  Like

 2. Goede morgen Merel, neem de tijd die je nodig hebt. Voor je zoon ook fijn dat hij opa nog heeft gezien voor het te laat was. Ik wens je een goede jaarwisseling toe, en hoop dat 2016 je alleen maar fijne dingen gaat brengen.

  Like

 3. Gelukkig heeft je vader zijn kleinzoon nog gezien vooraleer naar het hiernamaals te vertrekken. Gelukkig ook kon je zoon zijn grootvader nog een laatste groet brengen zodat ze afscheid van elkaar konden nemen. Toch is dit waarschijnlijk een magere troost voor jou want nu moet je volop aan het rouwproces beginnen… sterkte hoor!
  OT: ik kreeg je vriendschapsverzoek niet binnen, of heb niet gemerkt dat dit van jou kwam. Wil je het even herhalen?

  Like

 4. Och Merel, ik leef zo met je mee….
  Geef je gedachten woorden wanneer ze willen komen of laat ze zweven in je hoofd. Je voelt het zelf het beste aan wanneer het tijd is voor de wereld.
  Heel veel sterkte Merel
  Love you

  Like

 5. Je woorden zijn zo mooi… ik hoop dat ze je ook helpen om alles een plek te geven.
  Tijd heelt niet alle wonden, maar helpt vaak wel om alles in perspectief te zien. Doe het op jouw manier, da’s de enig juiste:-) weet dat we aan je denken.
  Liefs,
  Lilian

  Like

 6. Geef jezelf de tijd om alles een plekje te geven en heb je behoefte om een traan te laten,het geeft niet,dat lucht een beetje op.Ik wens je veel sterkte en moed in het rouwproces.
  Dikke steunknuffel……

  Like

 7. Wat mooi dat je Vader zijn Kleinzoon nog heeft mogen zien en het zal je Zoon ook een goed gevoel geven .Neem je rust en de tijd Merel het is zo’n moeilijke tijd Wat een mooie lieve woorden heb je weer geschreven ! Heel veel liefs en sterkte
  Elisabeth

  Like

 8. Denk even aan je zelf Merel ..een moeilijke periode Lieve Merel
  Arm om je heen sla…… liefs en heel veel sterkte XXX

  Like

 9. Merel,
  Ik lees nu pas, dat je afscheid hebt moeten nemen van jouw vader.
  Ik wens jou heel veel sterkte toe om het verdriet te verwerken.
  Alle goeds voor de komende tijd.
  jeer

  Like

 10. Als jij nou maar goed op jezelf past, passen wij wel op je blog… Neem de tijd. Een heel dierbare verliezen is niet niks. Je mag me altijd mailen, alhoewel dat geen “oplossing” voor je verdriet brengt. Ik hoop dat je ondanks je verlies vertrouwen kunt hebben voor 2016 dat voor je ligt.
  Zorg goed voor jezelf!
  Lieve groet en een dikke knuffel

  Like

 11. Geef je zelf maar de tijd en de rust, alles moet eerst weer zijn plekje hebben.
  Het was een fijn jaar om je schrijfsels te lezen, hoop het komende jaar het te blijven doen.
  Wens je een prima jaarwisseling toe. Hans

  Like

 12. Het nieuwe jaar komt er aan…
  bijna 2016 met 366 mooie dagen
  We hebben weer nieuwe wensen,
  nieuwe toekomstplannen.
  Dus.. ga er voor.
  Dan kun je veel mooie dingen beleven.
  A Happy 2016 van Lutje

  Like

 13. Neem maar je tijd om alles te verwerken, om het een plaats te geven. Nogmaals wens ik je veel sterkte toe, het zijn geen gemakkelijke dagen nu. Voor het nieuwe jaar wens ik je het allerbeste toe, dat het je veel vreugde mag bezorgen.

  Like

 14. Neem alle nodige rust die je nodig hebt. Kracht en moed om deze dagen door te komen. Het was weer fijn om al je verhalen en gedichten te lezen. Ik wens je toch een hoopvol 2016!

  Like

 15. Innige deelneming, ik zie het hier nu maar pas, ja een vader die je moet laten gaan, niet simpel, de mijne is 2 jaar geleden gestorven en het gemis gaat nooit voorbij, maar een mens moet verder, ik wens je veel moed, en sterkte in 2016.

  Like

 16. Ik moest weer aan je denken en aan hoeveel verdriet je hebt .Laat de zachte laagjes maar even een warme deken vormen ,even onder die warme deken je verdriet verwerken .Als de tijd er klaar voor is kun je de laagjes voorzichtig een voor een verwijderen en dan blijft er het zachte verdriet over en al de mooie herinneringen
  Liefs Elisabeth

  Like

 17. Goede morgen Merel, een nieuw begin, ik hoop dat dit jaar je verdriet zal slijten en dat er alleen maar mooie dingen gaan gebeuren.

  Like

 18. Als ik ook maar iets kan zeggen wat steun geeft dan doe ik dat. Lijkt me wel zo fijn voor jou.
  Doe maar rustig aan, neem de tijd..

  Like

 19. Fijn dat je zoon er weer even was, maar het zal nu wel dubbel zo moeilijk zijn dat ie weer weg is. Sterkte, en ik hoop dat 2016 mooie momenten voor jullie in petto heeft.

  Like

 20. Voor hele bijzondere mensen deze kaart met fijne wensen.
  Een goede gezondheid en bergen van geluk.
  Voorzien van veel gezelligheid een heel jaar aan een stuk.
  Gelukkig en gezond 2016
  Marnix & Dominique

  Like

 21. Zal vast moeilijk zijn Merel om zo snel nu ook je zoon terug te zien vertrekken, maar zo gaat dat nu eenmaal met volwassen kinderen. Hoop dat je al een beetje de toekomst met verwachting tegemoet ziet. Knuffel uit Brugge.

  Like

Reacties zijn gesloten.