Vrijgeleide

haar vrijgeleide nestelt zich in je schoot
twee huiddichten in het naakt
een fluisterend liefdesminnen 

de hartstocht die heel teder je buikgevoel verwarmt  
ontroerd je lippen zoekt
en vraagt of je ook een lepeltje wil zijn

           ©  Merel

20 gedachten over “Vrijgeleide

 1. Dag Merel, er zijn idd een aantal dingen die ik vroeger ook liever had. Bijvoorbeeld die categorieën. Die zijn er idd niet meer.
  Maar de volgorde in je zijkolommen kan je wel wijzigen.
  1. Klik op de blauwe knop design
  2. Klik op de groene knop kolommen
  Daar verschijnen je kolommen met wat erin staat. Als je iets wil van volgorde wijzigen, klik je dat aan zodat het blauw wordt en met de pijltjes zet je het op zijn plaats. Als je klaar bent, niet vergeten om naar onder te scrollen en je informatie te updaten.
  Veel succes!
  Lieve groetjes van Elle

  Like

 2. 🙂 lepeltje lepeltje..dat is typisch een uitdrukking uit de Nederlandse ( en Vlaamse?) taal..dat kennen ze ergens anders niet! Behalve dan in Duitsland..omdat Bayern München-coach Louis van Gaal met zijn steenkolenduits daar een keer sprak over ‘löffelchen löffelchen’…hahahaha!
  Prachtig gedicht btw…maar dat kan ik elke keer wel schrijven hier hè! 🙂
  Groetjesssssss!

  Like

 3. OEF EINDELIJK BEN IK HIER MEREL…..T4LIGT NIE ALLEEN AAN MIJ HOOR MAAR OOK AAN SKYNET!!! MAAR K’BEN BLIJ DAT IK HIER WEER KAN KOMEN LEZEN….IK WENS JE EEN FIJNE RUSTIGE ZONDAG TOE.
  LIEVE GRTJS. VAN ANNY

  Like

 4. hoykes merel, Ik wil wel zo’n lepeltje zijn….maar nie als het zo warm is hoor!!! Ik wens je een fijne maandag verder.
  Lieve grtjs. van anny

  Like

 5. hallo Merel, tis inderdaad heel lang, té lang geleden dat we nog contact hadden…. je gedichten zijn steeds mooier en ze zijn gewoonweg recht uit het hart geschreven…. met mij gaat alles goed, maar ik ben veel vlugger moe dan vroeger… dat doet soms pijn, maar al bij al : ik ben er nog…. en ondertussen weer oma geworden van een prachtige kleindochter : Floor. ik zorg er enkele dagen per week voor.
  dikke knuffel. Dino

  Like

 6. Eerst maar zien of mijn reactie eindelijk door komt, zo ja?
  Dan wauw Merel, wederom prachtig en ja ik ben graag zijn lepeltje 😉
  XXX

  Like

 7. Je buikgevoel verwarmen, jee wat mooi gezegd! Telkens haal ik uit jouw gedichten woorden die me raken, je weet de essentie heel goed te treffen!

  Like

 8. Dag merel, het wordt een warme dinsdag vandaag, en k’zou zeggen geniet ervan….
  Lieve grtjs. van anny

  Like

Reacties zijn gesloten.